YHDESSÄ
SAAMME AIKAAN

IHMEITÄ

Luovutettu sukusolu – lahjoista suurin

Blogi 22.03.2021

Luovutettu sukusolu - lahjoista suurin

Luovutettu sukusolu – lahjoista suurin

Hoitoja luovutetuilla sukusoluilla on tehty aikaisemmin vain yksityisillä klinikoilla. Gynovan ammattilaiset ovat tehneet näitä hoitoja yksityisellä puolella jo yli 20 vuoden ajan. Nyt hoitoja saa myös julkisella puolella, mikä on mahdollistanut niidenkin raskautta toivovien hoitoon pääsyn, joilla ei ole ollut mahdollisuutta tulla hoitoon yksityiselle klinikalle. Iloksemme olemme huomanneet, että sukusolujen luovuttajia on ilmoittautunut runsaasti julkiselle puolelle varmistamaan lahjasukusoluhoitojen toteuttamisen.

On kuitenkin potilaita, jotka eivät tällä hetkellä syystä tai toisesta pääse julkisen puolen hoitoihin ja siksi jonottavat luovutettuja munasoluja ja siittiöitä yksityisillä klinikoilla. Tällaisia potilaita ovat esimerkiksi yli 40-vuotiaat naiset ja pariskunnat, joille on jo tehty 3 “isoa” hoitoa julkisella puolella. Taustalla on usein pitkä lapsettomuus ja monia tuloksettomia hoitoyrityksiä tulla raskaaksi omilla sukusoluilla. Näillä potilailla on erittäin hyvä mahdollisuus tulla raskaaksi luovutetuilla munasoluilla tai siittiöillä riippuen siitä, kumpia sukusoluja tarvitaan.

Siksipä myös meillä yksityisellä puolella Gynovassa on jatkuvasti kova tarve luovutetuille sukusoluille. Mikäli harkitset sukusolujen luovuttamista, ota meihin yhteyttä. Annamme mielellämme lisää tietoa asiasta. Munasolujen luovuttajan tulee olla terve alle 36-vuotias nainen ja siittiöiden luovuttajan terve alle 46-vuotias mies. Suvussa ei saa olla periytyviä sairauksia.

Lahjasukusoluhoidosta syntyneellä henkilöllä on oikeus 18 vuotta täytettyään saada tietoonsa luovuttajan henkilöllisyys, mutta luovuttajalla ei ole mitään juridisia velvollisuuksia lasta kohtaan. Sukusolujen luovutus perustuu täysin vapaaehtoisuuteen, haluun auttaa lahjasukusoluja tarvitsevia pariskuntia tai yksin lasta haluavia naisia. Paras “palkka” luovuttamisesta on luovuttajan hyvä mieli ja saajien kiitollisuus. Tietyt kulukorvaukset (mm. matkakulut) kuitenkin maksetaan.

Jos siis sinua, joka luet tämän blogin, kiinnostaa luovuttaa munasoluja tai siittiöitä (tai tiedät jonkun, joka miettii luovuttamista), niin toivotamme sinut (hänet) tervetulleeksi klinikkaamme kuulemaan lisää informaatiota tärkeästä asiasta. Käynti on luonnollisesti maksuton. Ennen varsinaista klinikkakäyntiäsi soita meille (044 9871012), jolloin saat alustavaa tietoa luovuttamisesta ja vastaanottoajan.
Ota yhteyttä!

Puh: 044 987 1012
www.gynova.fi

KAIKKI KIRJOITUKSET